Smelbrege 9, Stiens, Nederland

Concert Fagottissimo

Het fagot-duo Marjolein Wielinga en Leo de Jong verzorgen in Pakhûs SOLO te Stiens een concert.

TEKST
Miranda Lahuis

Vrijdag 19 januari opent Fagottissimo het jaar met een concert en kunt u kennis maken met allerlei facetten van de fagot. Marjolein Wielinga en Leo de Jong brengen heeft een afwisselend programma samengesteld dat bestaat uit muziek van de 17e tot de 20e eeuw.

Het duo zal beginnen met een stuk voor 2 fagotten en daarna afwisselend solo of samen andere muziekstukken laten klinken. Daarnaast zal Marjolein de dulciaan (een voorloper van de moderne fagot) bespelen waarmee ze een eeuwenoud stuk ten gehore brengt.

Aanmelding en meer informatie via Stinze Stiens er zijn 35 plaatsen beschikbaar.

Locatie: Smelbrege 9, Stiens, Nederland

Datum: 19 januari 2018

[…] ik een en ander opgezocht en wat blijkt: de naam Kalkman (die ik wel kende) is een synoniem voor Engelsmanplaat. Vooral in Wierum en omgeving wordt deze oude naam nog gebruikt, vanwege de vele schelpen (=kalk) […]

[…] armoedige maar ongedwongen vertoning heen. Het eenvoudige maar prima ontbijt maakt veel goed. Deze humoristische beschrijving van het hotel is ook […]

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
vanaf €37,50