Voetbalclub verloot huis

De jubilerende V.V. Ouwe Syl uit Oude Bildtzijl in Noord-Fryslân verloot een huis. De vijftigjarige voetbalvereniging wil met de opbrengst van de loterij de accommodatie van de de club renoveren. Bovendien levert de sportclub met de loterij een bijdrage aan de leefbaarheid van het dorp, zo zegt het bestuur.
TEKST
Annelies van der Goot

De website van de loterij is nu online. Mensen kunnen één of meerdere loten kopen voor 98 euro per stuk. Hiermee maken ze kans op een woning ter waarde van 200.000 euro aan De Kolk 12 in Oude Bildtzijl. Meer informatie over de te winnen woning is te vinden via funda.nl.

De loterij loopt tot en met 11 november 2017. Op die dag zal het winnende lotnummer getrokken worden. De Vries en Feenstra Notariaat uit Berlikum houdt toezicht op een eerlijk verloop van de trekking.

Op de foto: van links naar recht huiseigenaar Tjeerd Polstra, initiatiefnemer Anne Polstra en bestuurslid V.V. Ouwe
Syl Taeke Zijlstra. Op de achtergrond het te verloten huis.

www.verloterij.nl
www.vvouwesyl.nl

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
€42,50