Noorderbreedte wil burgers en vakmensen inspireren tot zorgvuldige omgang met de noordelijke leefomgeving.  Dat doen we door onafhankelijke journalistieke publicaties in het tijdschrift Noorderbreedte en op onze website. Zo dragen we zienswijzen aan die debat losmaken. Abonnees krijgen vijf keer per jaar een reguliere uitgave. 

Logboek en kompas

Noorderbreedte gaat over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!  Sluit je aan, doe mee en geniet van ons tijdschrift. Noorderbreedte bericht sinds 1977 als onafhankelijk tijdschrift over Noord-Nederland. Over het landschap en de cultuurhistorie, kunst, architectuur, over de mens en zijn leefomgeving. Met in het oog springende fotografie en originele journalistieke verhalen vertellen we hoe mooi en bijzonder het hier is. Zo zijn we al decennia logboek en kompas voor het Noorden.

Noorderbreedte staat onder hoofdredactie van Merel Melief en Ineke Noordhoff.  Nieuwsgierig? Word abonnee of bestel het nieuwste nummer los.

Over Noorderbreedte

Stichting

Stichting Noorderbreedte is een ideële, onafhankelijke organisatie. Ons doel is burgers, bestuurders, beleidsmakers, vakmensen en maatschappelijke organisaties te inspireren tot een welbewuste ontwikkeling van Noord-Nederland. We laten ons daarbij inspireren en adviseren door een groot netwerk van onafhankelijke journalisten en fotografen. ISSN 0166 – 4948

Contact

Het kantoor van Noorderbreedte is gevestigd aan de
Akkerstraat 99A, 9717 KZ Groningen
Redactie: redactie@noorderbreedte.nl

Heeft u een vraag over de ledenadministratie? Bel 088-1102033 of mail noorderbreedte@ spabonneeservice.nl

Organisatie

Bestuur

Willem Smink, voorzitter
Hero Havenga de Poel, secretaris
Monique Verhoeven, penningmeester
Otto Janssen
Sandra van Assen

Redactie

Kim van Dam

Maarten Meester (eindredactie)

Rieja Raven

Mark Sekuur

Leonie Wendker

Dien Wiersma

Sjoerd Bootsma

Fotoredactie

Reyer Boxem