Het is zover: alle ideeën voor Toukomst zijn gebundeld en beoordeeld. Nu is het aan het Toukomstpanel om een advies uit te brengen. Aan welke ideeën moeten we de 100 miljoen besteden. Een pittige taak met een grote verantwoordelijkheid. Rob Schuur heeft als voorzitter de schone taak het Toukomstpanel hierin te begeleiden. Schuur begon zijn carrière als docent in het onderwijs en was tot voor kort bestuursvoorzitter van Noorderpoort in Groningen. Hij hoopt dat door Toukomst niet alleen mooie plannen worden uitgevoerd, maar dat ook de burgerparticipatie een nieuwe impuls krijgt.

Het komt uit mensen, dus het zit ook dichtbij mensen. Rob Schuur, voorzitter Toukomstpanel

Ik was heel er…

Wij willen onze journalistiek zo open mogelijk houden omdat we onze liefde voor het Noorden graag met iedereen delen. Maar om deze onafhankelijke journalistiek mogelijk te maken, investeren wij veel tijd en geld. Wij hebben onze lezers nodig om dit te kunnen blijven doen. Voor slechts 43,50 per jaar kun je ons steunen en krijg je 5 keer per jaar ons tijdschrift opgestuurd.