Stadsschouwburg De Harmonie, Ruiterskwartier, Leeuwarden, Nederland

Statushouders gezocht voor ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’

Meld je als deelnemer en doe mee met de voorstelling op basis van het boek van Rodaan al Galidi ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’.

TEKST
Ineke Noordhoff

Rodaan al Galidi zat 9 jaar in een AZC en schreef daarover een prachtig maar ook confronterend boek. Hoe ik talent voor het leven kreeg laat zien hoe zo’n gebouw vol wachtende asielzoekers een dorp wordt met eigen regels en wetten.  En het boek laat je als lezer voelen hoe krampachtig we in Nederland omgaan met nieuwkomers.

Op basis van dit boek maakt theaterorganisatie WAT WE DOEN een voorstelling die in 2020 het land door reist. In elke plaats worden lokale statushouders gezocht om deel te nemen. Op 2 september is s’avonds in Leeuwarden de selectie van deelnemers voor de uitvoering in Leeuwarden.

 

Locatie: Stadsschouwburg De Harmonie, Ruiterskwartier, Leeuwarden, Nederland

Datum: tot 2 september 2019

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
€42,50