‘Hoe kijkt een fotograaf’ – Harry Cock

'Op het moment dat het routineus wordt, dan is het gebeurd. Dan is de lol eraf'
TEKST
Stage

Harry Cock (Assen) is ‘huisfotograaf’ van Noorderbreedte. Naast zijn journalistieke werk – behalve voor Noorderbreedte ook voor De Volkskrant – maakt Harry vrij werk. Hierbij haalt hij zijn inspiratie uit het alledaagse. Het gaat hem niet om de grote verhalen, maar juist om de kleine verhalen die je gemakkelijk vergeet. Hij is gefascineerd door de vergankelijkheid van het leven en het vasthouden van herinneringen.

Tamara Bakker en Raimondo de Vries maakten voor Noorderbreedte en Beeldlijn vier portretten van fotografen uit Noord-Nederland. Bekijk ook de portretten van Siese Veenstra, Mariëlle Gebben en Gea Schenk.

Kijk voor Harry’s werk op www.harrycock.nl

 

 

 

[…] ik een en ander opgezocht en wat blijkt: de naam Kalkman (die ik wel kende) is een synoniem voor Engelsmanplaat. Vooral in Wierum en omgeving wordt deze oude naam nog gebruikt, vanwege de vele schelpen (=kalk) […]

[…] armoedige maar ongedwongen vertoning heen. Het eenvoudige maar prima ontbijt maakt veel goed. Deze humoristische beschrijving van het hotel is ook […]

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
vanaf €37,50