Nieuwe buitenlui

Wat te doen met grote brandnetelbossen in een verwoekerde tuin, onkruid dat het pad verspert en andere plattelandsvragen? Stel ze aan ‘de Nieuwe Buitenlui’: de stedelingen die een cursus volgen zodat ze zich daarna beter kunnen redden op het platteland. Zij leren nuttige zaken, waardoor hun hobbyboerderijen allemaal ‘keurig netjes’ onderhouden blijven. De plaatselijke bevolking […]

TEKST
Fionna Bottema

Wat te doen met grote brandnetelbossen in een verwoekerde tuin, onkruid dat het pad verspert en andere plattelandsvragen? Stel ze aan ‘de Nieuwe Buitenlui’: de stedelingen die een cursus volgen zodat ze zich daarna beter kunnen redden op het platteland. Zij leren nuttige zaken, waardoor hun hobbyboerderijen allemaal ‘keurig netjes’ onderhouden blijven. De plaatselijke bevolking kan er nog een puntje aan zuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
€42,50