Succesvol overslagbedrijf in Sealane

Over het algemeen kun je niet stellen dat de Eemshaven een succes is. Veel bedrijven zijn er niet gekomen, andere zijn er failliet gegaan. Dat is echter niet met alle bedrijven het geval. Neem Sealane Coldstorage, een overslagbedrijf dat alle zaken regelt, die logistiek te maken hebben met transport, expeditie, scheepsargenturen, douane-expertise en zekerheidstellingen. Een gesprek met directeur Kees Tammes. Een successtory over vis, vlees en wodka.

TEKST
Jan Abrahamse

[…] ik een en ander opgezocht en wat blijkt: de naam Kalkman (die ik wel kende) is een synoniem voor Engelsmanplaat. Vooral in Wierum en omgeving wordt deze oude naam nog gebruikt, vanwege de vele schelpen (=kalk) […]

[…] armoedige maar ongedwongen vertoning heen. Het eenvoudige maar prima ontbijt maakt veel goed. Deze humoristische beschrijving van het hotel is ook […]

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
vanaf €37,50