BODEMSANERING: A CONTINUING STORY

In maart 1989 ging het VROM-geldloket weer open voor de verdeling van de provinciale jaarbudgetten voor de aanpak van de bodemverontreiniging in de kategorie ‘budgetgevallen’. Bij budgetgevallen gaat het om projekten die minder dan 10 miljoen gulden kosten en die de provincie zelf mag afhandelen. Bij de uitvoering van grotere projekten wordt ook het
ministerie betrokken en daarvoor is een ander
geldpotje. De drie noordelijke provincies hebben
voor hun budgetgevallen veel te weinig geld toegewezen gekregen

TEKST
Cobie Ensink

[…] ik een en ander opgezocht en wat blijkt: de naam Kalkman (die ik wel kende) is een synoniem voor Engelsmanplaat. Vooral in Wierum en omgeving wordt deze oude naam nog gebruikt, vanwege de vele schelpen (=kalk) […]

[…] armoedige maar ongedwongen vertoning heen. Het eenvoudige maar prima ontbijt maakt veel goed. Deze humoristische beschrijving van het hotel is ook […]

Sluit je aan bij Noorderbreedte!
Laat u informeren en inspireren over alles wat mooi, bijzonder en in ontwikkeling is in het Noorden!
vanaf €37,50